• A fehérvárcsurgói Kastély

  • Pesti Vigadó

  • Kisbér

  • A kisnánai vár

  • Halászbástya felújítása

Minőségpolitika

A beruházási elképzeléseket korszerű mérnöki és menedzsment eszközökkel sikerre visszük, ennek legfontosabb záloga a szolgáltatásunk minősége iránti elkötelezettségünk. Tevékenységünknél az alábbiakra különös hangsúlyt helyezünk:

-    Szakmai felkészültség, függetlenség,
-    Következetes és korrekt árajánlatképzés,
-    Kiváló szakmai partnerek, tanácsadók bevonása.

A cégünk olyan hatékony minőségirányítási rendszert működtet, amely garantálja szolgáltatásainak állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és megrendelői megelégedettségét.

A vállalkozás üzleti értékét szakemberei tudása és szakmai tapasztalata jelenti. Célunk, hogy olyan környezetet biztosítsunk munkatársaink számára, ahol képzettségüket és képességüket a cég és saját érdekük érvényesítése eléréséhez kamatoztatni tudják.

Vezetőségünk minden intézkedésével arra törekszik, hogy a gazdaságos működés eredményeként a mindenkori személyi és tárgyi feltételeket olyan szinten biztosítsa, ami megfelelő hátteret nyújt a minőségi munkavégzéshez.

Tevékenységünk középpontjában a megrendelő áll. Üzletpolitikánk alapvető eleme, hogy szolgáltatásainkat optimális áron és magas színvonalon végezzük.

Ügyfeleink igényeinek magas szintű kielégítése érdekében kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatot alakítottunk ki és tartunk fenn szállítóinkkal és alvállalkozóinkkal.

A mindenkor érvényes jogszabályi követelményeknek eleget teszünk.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a cég sikeréhez.


Sághi Attila
ügyvezető